Medical Service

Wij zijn een jong bedrijf met enthousiaste, ervaren medewerkers. Al onze EHBO’ers zijn opgeleid volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis.
Als u uw EHBO’ers bij ons regelt, bent u altijd verzekerd van deskundige, goed opgeleide EHBO’ers. Regelmatig komt het voor dat er op (sport)evenementen geen goed opgeleide EHBO’ers aanwezig zijn terwijl een ongeluk, groot of klein, zo gebeurd is. U als organisatie draagt daar (gedeeltelijk) de verantwoording voor.

U kunt zich dit als organisatie niet meer veroorloven omdat mensen tegenwoordig gemakkelijk de weg naar letselschadeadvocaten weten te vinden. Zorg ervoor dat u eventuele problemen een stap voor bent en regel uw EHBO’ers via Veiligheidop1.nl

Bij ons bent u verzekerd van goed opgeleide en ervaren EHBO’ers die, op de achtergrond, voor het welzijn van uw leden, gasten en/of personeel zorg dragen. Onze EHBO’ers zijn duidelijk herkenbaar en kunnen daarbij beschikken over voldoende materiaal zoals een Automatische Externe Defibrillator (AED), goed gevulde EHBO-rugzakken, portofoons voor onderling contact en een tent tijdens buitenevenementen.